Gallagher Convention Centre, 22 - 24 May 2018
0 DAYS TO GO

Seminar Programme

FILTER SEMINARS BY CATEGORY:
FILTER SEMINARS BY VIEW:

The Executive Risk at the Workplace

22
May

Regulations & Standards

Dr. Jedd Meyers

Speaker: Dr. Jedd Meyers

Date: 22 May 2018

Time: 10:00 - 10:30

Duration: 30 minutes

New and upcoming OHS Legislation and Regulations

22
May

Occupational Health & Safety

Mr. Tibor Szana

Speaker: Mr. Tibor Szana

Date: 22 May 2018

Time: 10:30 - 11:15

Duration: 45 minutes

PPE Product markings: do you know what you should be looking for?

22
May

Personal Protective Equipment

Karl Rottcher

Speaker: Karl Rottcher

Date: 22 May 2018

Time: 11:30 - 12:15

Duration: 45 minutes

The importance of PPE in the construction sector: what role does it play in preventing accidents?

22
May

Personal Protective Equipment

Deon Bester

Speaker: Deon Bester

Date: 22 May 2018

Time: 13:00 - 13:45

Duration: 45 minutes

The impact of the new ergonomics regulations on business

22
May

Ergonomics

Dr Jessica Hutchings

Speaker: Dr Jessica Hutchings

Date: 22 May 2018

Time: 14:00 - 14:45

Duration: 45 minutes

What is the PPE directive and the new PPE guidelines and how does it impact us in South Africa?

23
May

Personal Protective Equipment

Stephen Mallet

Speaker: Stephen Mallet

Date: 23 May 2018

Time: 10:00 - 10:45

Duration: 45 minutes

ISO 45001 – the new OHS management system standard is here

23
May

Regulations & Standards

Vernon Fisher

Speaker: Vernon Fisher

Date: 23 May 2018

Time: 11:00 - 11:45

Duration: 45 minutes

Occupational health in the SA workplace

23
May

Occupational Health & Hygiene

Dr Denis Cronson

Speaker: Dr Denis Cronson

Date: 23 May 2018

Time: 11:45 - 12:45

Duration: 60 minutes

Smart PPE: What can we expect in future?

23
May

Personal Protective Equipment

Cliff Petersen

Speaker: Cliff Petersen

Date: 23 May 2018

Time: 12:45 - 13:30

Duration: 45 minutes

Who are the stakeholders impacting on an OHS MS and how are they influencing the effectiveness of your system?

23
May

Occupational Health & Safety

Joep Joubert

Speaker: Joep Joubert

Date: 23 May 2018

Time: 13:45 - 14:30

Duration: 45 minutes

Needlestick injuries: its impact and the latest in protection

23
May

Occupational Health & Hygiene

Jeremia Mostrom

Speaker: Jeremia Mostrom

Date: 23 May 2018

Time: 14:45 - 15:30

Duration: 45 minutes

PPE product markings: Do you know what you should be looking for?

24
May

Personal Protective Equipment

Karl Rottcher

Speaker: Karl Rottcher

Date: 24 May 2018

Time: 10:00 - 10:45

Duration: 45 minutes

When are you really a competent occupational health and safety practitioner?

24
May

Regulations & Standards

Joep Joubert

Speaker: Joep Joubert

Date: 24 May 2018

Time: 11:00 - 11:45

Duration: 45 minutes

Baseline risk assessment vs HIRA? Are we doing it right?

24
May

Occupational Health & Safety

Leighton Bennett

Speaker: Leighton Bennett

Date: 24 May 2018

Time: 12:45 - 13:30

Duration: 45 minutes

*Programme subject to change. The organisers reserve the right to change the programme.

Venue

Gallagher Convention Centre

  • 19 Richard Drive
  • Midrand, Johannesburg
  • South Africa
Show Times

Show Times

  • Tuesday - Thursday
  • 9am - 4pm